13 Δεκέμβριος 2018, 08:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Δεκέμβριος 2018, 08:38

Έγκλημα στη Ρόδο: Βρέθηκαν αποτυπώματα του Αλβανού στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη

  • Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι για την υπόθεση της Μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού

Δικογραφία σε βάρος δώδεκα κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνας για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, σχηματίστηκε μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά στο αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού με το κινητό τηλέφωνό του κατηγορείται και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο 19χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο κελί του είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη των κρατουμένων που βιαιοπράγησαν εις βάρος του.

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών μαζί με τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του. Εξάλλου, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι ανέφερε ότι βρέθηκαν αποτυπώματα του 19χρονου στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο, στοιχείο που αναφέρεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, η οποία διαβιβάστηκε στο λιμεναρχείο Ρόδου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι βρέθηκαν αποτυπώματα της φοιτήτριας και των δύο κατηγορούμενων σε διάφορα αντικείμενα του σπιτιού, όχι όμως και τέταρτου προσώπου.