9 Δεκέμβριος 2018, 17:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Δεκέμβριος 2018, 17:28

Ροζ σκάνδαλο στην ιταλική βουλή: Κάμερα «συνέλαβε» βουλευτές να κάνουν σεξ στις τουαλέτες

  • Ροζ σκάνδαλο στην ιταλική βουλή: Κάμερα «συνέλαβε» βουλευτές να κάνουν σεξ στις τουαλέτες

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η αποκάλυψη μέσων ενημέρωσης για ροζ σκάνδαλο στο ιταλικό κοινοβούλιο, όπου κάμερα κατέγραψε βουλευτές να κάνουν σεξ στις τουαλέτες της βουλής! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il giornale, στο σκάνδαλο εμπλέκονται βουλευτές του κόμματος των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα, ενώ η εφημερίδα Il Tempo κάνει λόγο για ερωτική σχέση ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους βουλευτές.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Ετόρε Ροζάτο από το Δημοκρατικό Κόμμα, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης είπε απευθυνόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους «επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιείτε τον χρόνο σας εδώ».

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα των βουλευτών, η εφημερίδα ανέφερε ότι σαφώς γνωρίζει τα ονόματά τους, αλλά δεν σκοπεύει να τα δώσει στη δημοσιότητα, ούτε να αποκαλύψει πώς έγινε η καταγραφή των περιπτύξεών τους. «Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους, αλλά δεν τα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», γράφει το δημοσίευμα.

Την ίδια στάση κρατά και ο διευθυντής της Il Tempo Φράνκο Μπέκις, ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι οι δύο βουλευτές είναι γνωστοί σε όλους και επίσης «ψηλοί και πανέμορφοι».