7 Δεκέμβριος 2018, 09:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Δεκέμβριος 2018, 09:53

Κατσίκα έφαγε 20 χιλιάδες ευρώ και το... κεφάλι της!

  • Κατσίκα έφαγε 20 χιλιάδες ευρώ και το... κεφάλι της!
    (Φωτ.: pixabay.com)

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο του κόσμου από χθες με πρωταγωνίστρια μια κατσίκα και χιλιάδες ευρώ. Ο λόγος για τη Μπέλκα μια κατσίκα που ζούσε μέχρι πρότινος στο χωριό Ρανίλοβιτς, στη Σερβία και στο μαντρί της οικογένειας Σίμιτς.

Η Μπέλκα, σύμφωνα με τη νύφη της οικογένειας, τη Μιλένα Σίμιτς ούτε λίγο ούτε πολύ, καταβρόχθισε 20.000 ευρώ!

Όπως μεταδίδουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια είχε συγκεντρώσει με κόπους και βάσανα αυτό το πόσο με στόχο να αγοράσει χωράφι έκτασης 100 στρεμμάτων. Την ημέρα που επρόκειτο να γίνει η αγοραπωλησία, ο πατέρας της οικογένειας άφησε τα χρήματα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και έφυγε για τη δουλειά. Όμως σύμφωνα με την Μιλένα Σίμιτς, η κατσίκα μπήκε στο σπίτι και έφαγε ότι υπήρχε πάνω στο τραπέζι.

«Ο πεθερός μου βγήκε από το σπίτι το πρωί να ταΐσει τα ζώα. Δεν αντιλήφθηκε ότι βγαίνοντας, άφησε την πόρτα πίσω του ανοιχτή. Μια κατσίκα μας, η Μπέλκα, που την έχουμε χρόνια στο κοπάδι, μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να τρώει τα ευρώ που ήταν πάνω στο τραπέζι. Ο άνδρας μου άκουσε φασαρία και αμέσως μπήκε στο δωμάτιο για να δει τι γίνεται, αλλά ήταν πλέον αργά. Πάνω στο τραπέζι είχαν μείνει μόνο 300 ευρώ. Τα άλλα τα είχε φάει η Μπέλκα!» είπε. Μάλιστα ο άνδρας της, λόγω των όσων είδε, πρόσθεσε η Μιλένα Σίμιτς «από εκείνη τη στιγμή δεν ανοίγει το στόμα του, μόνο κάθεται και εστιάζει το βλέμμα του σε ένα σημείο».

Το γεγονός δεν στοίχισε μόνο στην οικογένεια αλλά και στην ίδια την κατσίκα, αφού το ίδιο βράδυ έγινε γεύμα για την εκνευρισμένη οικογένεια.