6 Δεκέμβριος 2018, 10:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Δεκέμβριος 2018, 09:24

Πέθανε σε ηλικία 107 ετών μια από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο (βίντεο)

Πέθανε η Κάρε Μαστανάμα, μια μαγείρισσα 107 ετών από την Ινδία η οποία συγκαταλεγόταν στους γηραιότερους YouTubers στον κόσμο, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο κανάλι της.

Η Κάρε Μαστανάμα, μια μικροσκοπική γιαγιά από το νότιο κρατίδιο Άντρα Πραντές, έγινε γνωστή στο διαδίκτυο χάρη στα βίντεο μαγειρικής που αναρτούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Το κανάλι της στο YouTube, το Country Foods, που το διαχειρίζονταν ο εγγονός της κι ένας φίλος του, προσέλκυσε πάνω από 1,2 εκατ. συνδρομητές από τότε που δημιουργήθηκε, το 2016. Η Μαστανάμα, που συχνά μαγείρευε σε υπαίθριο χώρο, σε ένα απομονωμένο χωριό, ήταν διάσημη για τα παραδοσιακά ινδικά πιάτα που ετοίμαζε, όπως κοτόπουλο τυλιγμένο με φύλλο μπανανιάς και μαγειρεμένο μέσα σε καρπούζι, που είχε 11 εκατ. views στο YouTube.

Στα βίντεό της συχνά ξεφλούδιζε τα λαχανικά με τα χέρια και σέρβιρε το φαγητό με τον παραδοσιακό τρόπο, πάνω σε φύλλα μπανανιάς.

Η υπερήλικη σταρ του διαδικτύου εκτιμάται πως ήταν άρρωστη τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς στο κανάλι της στο Youtube δεν ανέβαιναν πλέον βίντεο. Πολλοί θαυμαστές της εξέφρασαν τη λύπη τους με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΤΦ.