4 Δεκέμβριος 2018, 16:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Δεκέμβριος 2018, 15:49

Ποντιακοί χοροί στο άναμμα χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Δήμο Παύλου Μελά

  • Ποντιακοί χοροί στο άναμμα χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Δήμο Παύλου Μελά
    (Φωτ.: Δήμος Παύλου Μελά)

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοίνωσε τις εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει των Χριστουγέννων 2018, και όπως αναμενόταν δεν λείπει η ποντιακή πινελιά! Οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Κάτω από το φως των αστεριών» που προετοίμασε το τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 24 Δεκεμβρίου, και στο επίκεντρο βρίσκονται φυσικά τα παιδιά.

Ποντιακοί χοροί θα λαμπρύνουν το άναμμα των δέντρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου.

Έτσι λοιπόν στη Νικόπολη το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», ενώ την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου (στις 18:00) σειρά παίρνει το δέντρο στο πάρκο Δημαρχείου Πολίχνης όπου θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, το χορευτικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης.

Το πρόγραμμα του Δήμου περιλαμβάνει συνολικά 16 εκδηλώσεις με δράσεις για παιδιά και προβολή παιδικής κινηματογραφικής ταινίας σε πέντε χώρους (στις 7, 14, 15, 17 και 19 Δεκεμβρίου), μουσικοθεατρική παράσταση (στις 16), εκδηλώσεις στις τρεις δημοτικές βιβλιοθήκες (στις 10, 12 και 19), γιορτινές μελωδίες με συναυλίες φιλαρμονικών ορχηστρών, νεανικών χορωδιών (στις 18 και 20), και κάλαντα στους δρόμους της πόλης την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι εκδηλώσεις του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού υποστηρίζονται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «ΙΡΙΣ», ενώ συμμετέχουν φιλαρμονικές, δημοτικά ωδεία, νεανικές χορωδίες, χορωδίες συλλόγων, μουσικά σχήματα, καλλιτεχνικές ομάδες και ομάδες ψυχαγωγίας για παιδιά.

  • Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ.