3 Δεκέμβριος 2018, 10:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Δεκέμβριος 2018, 10:34

Σε κλίμα Χριστουγέννων ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»

  • Σε κλίμα Χριστουγέννων ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»
    (Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
  • Σε κλίμα Χριστουγέννων ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»

Ο Δεκέμβριος έκανε την... είσοδό του, κι έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε, με τον κόσμο να έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες. Στο πνεύμα μπήκαν και τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και βάζοντας στην ατμόσφαιρα μια γιορτινή πινελιά.

Φωτάκια, μπάλες και κορδέλες ήταν μερικά από τα στολίδια που επέλεξαν για να διακοσμήσουν τον προσωπικό τους χώρο, που πλέον τους θυμίζει καθημερινά τον ερχομό των εορτών.

Πρωταγωνιστές της διαδικασίας, όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν τα παιδιά. Με χαμόγελα και αισιοδοξία στόλισαν το δέντρο του Συλλόγου, έψαλαν τα κάλαντα και απόλαυσαν τις σοκολατένιες λιχουδιές που πρόσφερε το ΔΣ.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 3 και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος θα διατηρεί περίπτερο στο μεγάλο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας (Ελευθερίου Βενιζέλου & Αγίας Λαύρας). Επιτόπου θα ψήνονται και θα προσφέρονται πιροσκί και ωτία, ενώ θα πωλούνται εμφιαλωμένο κρασί, ρολόγια τοίχου σε μορφή λύρας, επιτραπέζια ημερολόγια, μπρελόκ και πολλά άλλα σχετικά με τον Πόντο.