30 Νοέμβριος 2018, 11:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Νοέμβριος 2018, 10:50

Στιγμές από το «Αντάμωμαν 2018+» της ΕΠΟΝΑ (φωτο)

  • Στιγμές από το «Αντάμωμαν 2018+» της ΕΠΟΝΑ (φωτο)
    (Φωτ.: ΕΠΟΝΑ)
  • Στιγμές από το «Αντάμωμαν 2018+» της ΕΠΟΝΑ (φωτο)
  • Στιγμές από το «Αντάμωμαν 2018+» της ΕΠΟΝΑ (φωτο)

Όμορφες στιγμές από τον ετήσιο χορό της που έγινε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου μοιράστηκε σήμερα η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής. Το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού ξεπέρασε τα 700 άτομα.

Το κέφι έμεινε αμείωτο, με πολύ χορό και τραγούδι, μέχρι τις πρωινές ώρες, παρέα με εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε το νέο DVD της Ένωσης, με τίτλο The crime of crimes: Genocide (genos + caedere), που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και διανεμήθηκε δωρεάν στα εκθεσιακά περίπτερα της ΕΠΟΝΑ στο Σύνταγμα τον Μάιο, στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους: Γιώργο Ιωαννίδη, Πόλιο Παπαγιαννίδη και Γιώργο Σοφιανίδη στο τραγούδι, Ανδρέα Κουγιουμτζίδη και Δημήτρη Κοσμίδη στη λύρα, Χριστόφορο Κοσμίδη στο αγγείο, Χρήστο Μαυρίδη και Κώστα Αθανασίου στο νταούλι, και Κώστα Φουλίδη στα πλήκτρα.


(Φωτ.: ΕΠΟΝΑ)

Στον καθιερωμένο χορό της ΕΠΟΝΑ το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα, ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Γιώργος Βαρυθυμιάδης, η αντιπρόεδρος της ΠΟΕ Αθηνά Σωτηριάδου, καθώς και πλήθος εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων, ποντιακών και μη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων τα οποία διατέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου για την ενίσχυση άπορων οικογενειών, ενώ το 10% των εσόδων του «Ανταμώματος» θα δοθεί στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ10
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
2018