28 Νοέμβριος 2018, 18:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Νοέμβριος 2018, 15:28

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας στον δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη

  • Η Ένωση Ποντίων Πιερίας στον δήμαρχο Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη
    (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)

Η διαχρονικά άμεση και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, καθώς και οι άξονες της δημιουργικής συνέχισής της, σε μια σειρά θεμάτων που προάγουν τον πολιτισμό του τόπου, επισημάνθηκε στη διάρκεια της επίσκεψης μελών του νεοεκλεγέντος ΔΣ της Ένωσης με τον δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο της Κατερίνης.

Την αντιπροσωπεία των Ποντίων αποτελούσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Παπουτσίδης καθώς και ο α΄ αντιπρόεδρος Δημήτρης Προκοπίδης, ο β΄ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Καρύδης, ο ταμίας Κώστας Παραστατίδης και τα μέλη Μαίρη Αραβίδου, Δημήτρης Συμεωνίδης, Παναγιώτης Φωτιάδης.

Ο Σάββας Χιονίδης αφού συνεχάρη το νέο ΔΣ, συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία του συλλόγου με το Δήμο. Παράλληλα, αναφορά έγινε και από τις δύο πλευρές στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν στο πλαίσιο των «Αικατερινείων» ο Δήμος Κατερίνης και οι Ποντιακοί Σύλλογοι Νομού Πιερίας, στη διάρκεια της πρόσφατης τελετής αποκαλυπτηρίων προτομής του αείμνηστου Ελευθέριου Ελευθεριάδη, εξέχουσας μορφής του ποντιακού ελληνισμού.

Από τη μεριά του ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να είναι πάντοτε αρωγός και να έχει στενή συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους, και να ενισχύει πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό και την παιδεία.