23 Νοέμβριος 2018, 21:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Νοέμβριος 2018, 21:46

Συγκινητικό βίντεο του Λευτέρη Πετρούνια: Στον προκριματικό έκλαιγα από τον πόνο, σκεφτόμουν να αποσυρθώ

  • Συγκινητικό βίντεο του Λευτέρη Πετρούνια: Στον προκριματικό έκλαιγα από τον πόνο, σκεφτόμουν να αποσυρθώ
    Ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας με ένα συγκινητικό βίντεο (με τον τίτλο «I' m Back») που ανέβασε στον λογαριασμό του στο YouTube και στο οποίο μιλά ανοιχτά για τη δύσκολη χρονιά που είχε και την υπομονή που έκανε μέχρι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αντιμετωπιστεί η τενοντοπάθεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και πολλούς μήνες στον αριστερό ώμο. Πριν κάνει την επέμβαση, ωστόσο, ο «λαβωμένος» Λευτέρης Πετρούνιας φρόντισε να κατακτήσει τον τρίτο συνέχομενο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του στην Ντόχα, προσφέροντας μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στον ίδιο και σε εκατομμύρια Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, από το στάδιο της αποθεραπείας του, ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής άνοιξε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους χιλιάδες θαυμαστές του και προχώρησε σε μια συγκινητική «εξομολόγηση». Αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσοι του έστειλαν μηνύματα υποστήριξης, γνωστούς και άγνωστους στον ίδιο, είπε χαρακτηριστικά: «Πριν από δύο εβδομάδες πανηγύριζα που πήρα το παγκόσμιο και δύο εβδομάδες μετά πανηγυρίζω που βάζω τη μπλούζα μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που πέρασε με τον τραυματισμό του, ξεκινώντας με τους πόνους στον ώμο και τις δυσκολίες που βίωσε τους τελευταίους δέκα μήνες. «Το Ευρωπαϊκό φέτος δεν ήταν τον Απρίλη για να "ξεμπερδέψουμε" από αυτό γρήγορα γρήγορα, ήταν τον Αύγουστο. Μετά δεν είχαμε το απαραίτητο διάλειμμα για να πάμε μέχρι το Παγκόσμιο, έπρεπε να το πάμε σχεδόν σερί. Πήγε συντηρητικά η χρονιά με τον ώμο μου. Μεσολάβησαν πολλές εξετάσεις, πολλές μαγνητικές και πολλές θεραπείες. Μπορώ να σας πω ότι υπήρξε μία περίοδος από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο που έκανα πρωινή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, μετά πήγαινα στον φυσιοθεραπευτή μου στην περιοχή του Χίλτον, έπειτα έκανα απογευματινή προπόνηση μέχρι τις επτά και στη συνέχεια έκανα νέα φυσιοθεραπεία και γυρνούσα εννιά το βράδυ στο σπίτι μου για να φάω κάτι και να κοιμηθώ.

»Και να το επαναλάβω: Η αλήθεια είναι πως είχα φτάσει στα όρια νευρικού κλονισμού με όλη αυτή την καθημερινότητα. Δεν είχα ελεύθερο χρόνο για μένα, για την οικογένεια μου… Αυτό που ίσως δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι την ημέρα του προκριματικού είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ, να κλαίω από τους πόνους και να συζητάμε το ενδεχόμενο να αποσυρθώ από τη διοργάνωση μισή ώρα πριν βγω για να αγωνιστώ».

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με ολόκληρη την «εξομολόγηση» του «άρχοντα των κρίκων»: