22 Νοέμβριος 2018, 09:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2018, 10:24

Πατέρας στο Βόλο κατηγορείται για ασέλγεια στη 10χρονη κόρη του

  • Αυστραλία: Η χώρα κλείνει την πόρτα στους θύτες σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας
    (Φωτ. αρχείου: thescottishsun.co.uk)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η είδηση ότι πατέρας φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά. Τα όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογενειακής εστίας αποκάλυψε ο 12χρονος γιος του φερόμενου ως δράστη στη μητέρα του που με τη σειρά της κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου της.

Η υπόθεση βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Εισαγγελία Βόλου, που με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άσεμνες πράξεις του ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες, ενώ όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών. Κατέθεσαν η μητέρα, ο ανήλικος γιος και η 10χρονη, που είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα δικογραφία και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.