15 Νοέμβριος 2018, 14:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοέμβριος 2018, 14:34

Αργυρούπολη: Απόπειρα αυτοκτονίας 15χρονου από το σχολείο του μαθητή που απαγχονίστηκε

  • Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών
    (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Θανάσης Καμβύσης)

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει την περασμένη Κυριακή ένας μαθητής Γυμνασίου, προκαλώντας σοκ όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και στη σχολική κοινότητα της Αργυρούπολης καθώς ο 15χρονος πηγαίνει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε ο Νικόλας, ο μαθητής που απαγχονίστηκε τον περασμένο Ιούλιο και θεωρείται ότι ήταν θύμα bullying μιας και στο σημείωμα που άφησε κατονόμαζε έξι συμμαθητές του.

Ο Σπύρος Φιλίππου, πατέρας του μαθητή που με την αυτοκτονία του σόκαρε το πανελλήνιο, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον 15χρονο που προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μια ζώνη.

Αν και τονίζει ότι ίσως η πράξη του να μην σχετίζεται με τον σχολικό εκφοβισμό, σημειώνει ότι το συγκεκριμένο σχολείο της Αργυρούπολης θα πρέπει να είναι σε μια λίστα υψηλού κινδύνου. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στο γυμνάσιο που υπάρχουν τόσα θέματα δεν θα υπάρχει ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Τον μαθητή που προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει με τη ζώνη τον βρήκε ο θείος του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1. Η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε τον εισαγγελέα Ανηλίκων τονίζοντας ότι ίσως το νέο περιστατικό να σχετίζεται με την ίδια ομάδα που ενοχλούσε τον Νικόλα. Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Αργυρούπολης.