28 Ιανουάριος 2014, 12:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:37

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης με συνοδεία ποντιακής λύρας!

  • Βραβεύτηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης με συνοδεία ποντιακής λύρας!

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης με συνοδεία ποντιακής λύρας!

Τον παίκτη του Παναιτωλικού, Γιώργο Θεοδωρίδη, βράβευσε στις 23 Ιανουαρίου, ο Χαρίλαος Αθανασίου, χορηγός της ομάδας της πόλης μας, στα γραφεία της εταιρείας Γραφικών Τεχνών που διαθέτει. Ο 32χρονος μεσο-επιθετικός ψηφίστηκε σε διαδικτυακή ψηφοφορία ως ο καλύτερος παίκτης της 20ης αγωνιστής. Τον παίκτη καλωσόρισαν στα γραφεία της εταιρείας με συνοδεία ποντιακής λύρας, προς τιμήν της καταγωγής του, γεγονός που συγκίνησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο κ. Αθανασίου, παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού το αγαλματίδιο του «MVP της 20ης Αγωνιστικής», όπως και ανθοδέσμη η οποία δεν θα μπορούσε παρά να είναι στα χρώματα του Παναιτωλικού. Επίσης οι εργαζόμενοι της επιχείρησης δώρισαν στον Γιώργο Θεοδωρίδη βιβλία με την ιστορία της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Είμαι πολύ συγκινημένος για την βράβευση αυτή και με χαροποίησε ιδιαίτερα η υποδοχή που μου κάνατε με την ποντιακή λύρα, είναι κάτι που δεν το περίμενα. Ήταν κάτι ξεχωριστό. Είμαι πόντιος και το ξέρουν όλοι», είπε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, ενώ αισθάνθηκε την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο του Αγρινίου. Μάλιστα, διακρινόμενος όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και για το ήθος του, θέλησε να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να υπενθυμίσει την προσπάθεια που γίνεται για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να κάνει την επέμβαση στα μάτια της η μικρή Αναστασία, στην οποία μάλιστα αφιέρωσε το βραβείο του. Αναφερόμενος στους φετινούς στόχους του Παναιτωλικού, αρκέστηκε να πει ότι «έχουμε αρκετό ακόμα δρόμο μπροστά μας».

Από την πλευρά του, ο Χαρίλαος Αθανασίου συνεχάρη τον Γιώργο Θεοδωρίδη, «ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει ποτέ από τον Παναιτωλικό», όπως χαρακτηριστικά είπε. Αναφερόμενος στην ομάδα, είπε ότι «μας κάνει περήφανους και μας δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Είναι μια ομάδα αγαπητή σε όλη την Ελλάδα, κι αυτό οφείλεται στο ήθος το οποίο διδάσκει. Είμαστε συνεργάτες και χορηγοί και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό».

Του Κώστας Καρακώστας

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε ακόμα:

Με ποντιακή λύρα πανηγύρισαν το γκολ του Θεοδωρίδη στο Αγρίνιο. Βίντεο