8 Νοέμβριος 2018, 22:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Νοέμβριος 2018, 22:04

Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας: Προθέρμανση στους δρόμους της πόλης για τον αυριανό χορό (βίντεο)

  • Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας: Προθέρμανση στους δρόμους της πόλης για τον αυριανό χορό (βίντεο)
    (Φωτ.: tinealarissa.gr)

Πήραν τα ποντιακά μουσικά όργανά τους στα χέρια, κόλλησαν και την αφίσα του ετήσιου χορού τους στις μπλούζες τους και βγήκαν στους δρόμους της Λάρισας προκειμένου να προσκαλέσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στη μεγάλη βραδιά. Ο λόγος για τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Λάρισας, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα οργανώνουν το καθιερωμένο τους ποντιακό γλέντι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στις 21:00, στην αίθουσα «Ιστός» (έναντι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ).

Σύμφωνα με το Σύλλογο, σήμερα στις 18:00, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί δεύτερος γύρος καλέσματος!

Χθες το απόγευμα οι φοιτητές του Συλλόγου ξεσήκωσαν τους Λαρισαίους απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να παρευρεθούν στο χορό τους. Γρήγορα όλο αυτό εξελίχθηκε σε γλέντι, με τους νέους να προθερμαίνονται για την αυριανή διοργάνωση. 

Στην εκδήλωση συμπράττουν οι: Γιώργος Σοφιανίδης (λύρα, τραγούδι), Χρήστος Ναβροζίδης (λύρα, τραγούδι), Φάνης Μεγαλόπουλος (νταούλι), Σωτήρης Θεοδωρίδης (αγγείο), Κώστας Αντωνιάδης (πλήκτρα), Κώστας Σωπιάδης (τραγούδι), Ηλίας Παρχαρίδης (λύρα), Χρήστος Κοσκερίδης (λύρα) και Ραφαήλ Παπαδόπουλος (νταούλι).

Εκδηλωσεις