7 Νοέμβριος 2018, 11:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Νοέμβριος 2018, 11:24

21χρονη που συμμετείχε στο 14ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών έπεσε σε φρεάτιο

  • 21χρονη που συμμετείχε στο 14ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών έπεσε σε φρεάτιο
    Άποψη από το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης όπου φιλοξενήθηκε το 14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών (φωτ.: pontos-news.gr / Χρήστος Πανταζής)

Σοβαρά τραυματισμένη στη σπονδυλική στήλη αλλά έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο νοσηλεύεται μια 21χρονη από τη Χαλκιδική που συμμετείχε στο 14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που έγινε στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο. Η κοπέλα, η οποία είναι μέλος χορευτικού συγκροτήματος, έπεσε από ύψος 4 μ. στο υπόγειο ημιτελούς κατασκευής που βρίσκεται μεταξύ του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νεάπολης όπου φιλοξενήθηκε το φεστιβάλ και του γηπέδου της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ελευθερίας» η νεαρή έπεσε μέσα στο ακάλυπτο φρεάτιο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Η 21χρονη επέστρεφε στο χώρο του φεστιβάλ από το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο έξω από το γήπεδο. Μαζί της ήταν μία φίλη της και κατά τις πρώτες εκτιμήσεις οι δύο κοπέλες επέλεξαν να κόψουν δρόμο μέσα από το ημιτελές κτήριο στο οποίο δεν υπάρχει επαρκής περίφραξη ούτε κάποια προειδοποιητική ταμπέλα. Η άτυχη κοπέλα προφανώς λόγω της έλλειψης φωτισμού δεν πρόσεξε το ακάλυπτο φρεάτιο με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Η φίλη της ειδοποίησε τόσο τους διοργανωτές όσο και την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τη νεαρή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
2018
19:00
Η μεγάλη γιορτή του ποντιακού ελληνισμού στη Λάρισα.