6 Νοέμβριος 2018, 18:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Νοέμβριος 2018, 17:47

Χαράτσι 1 ευρώ στους χάρτινους λογαριασμούς της ΔΕΗ από τον Δεκέμβριο

  • Χαράτσι 1 ευρώ στους χάρτινους λογαριασμούς της ΔΕΗ από τον Δεκέμβριο
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από την 1η Δεκεμβρίου 2018 οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που θα λαμβάνουν οι πελάτες της σε χάρτινη μορφή, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Για το λόγο αυτό η ΔΕΗ καλεί τους πελάτες της στην επιλογή χρήσης ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill).

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί περίπου στο κόστος έκδοσης και αποστολής του λογαριασμού σε χαρτί. Σύμφωνα με την εταιρεία, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως τις 31 Δεκεμβρίου, και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, τότε αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Η ΔΕΗ εκτιμά ότι «η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει λειτουργικό κίνητρο για τους όλους τους πελάτες της, αφού επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος, όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.