1 Νοέμβριος 2018, 12:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Νοέμβριος 2018, 12:30

Επέζησε στην έρημο έξι μέρες μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητό της!

  • Επέζησε στην έρημο έξι μέρες μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητό της!
    Το αυτοκίνητο της 53χρονης (πηγή: Arizona Department of Public Safety)

Το γρασίδι που έτρωγε και το νερό που έπινε κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή μία 53χρονη η οποία έξι μέρες μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της στην έρημο της Αριζόνας στις ΗΠΑ βρέθηκε τυχαία από έναν ιδιοκτήτη ράντσου και δύο εργαζόμενους στους αυτοκινητόδρομους που κυνηγούσαν μια αγελάδα! Η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου. Το αυτοκίνητό της εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έπεσε σε φαράγγι βάθους 15 μέτρων και προσγειώθηκε πάνω σε δέντρα όπου παρέμεινε «κρεμασμένο».

Το ατύχημα συνέβη κοντά στο Γουάικενμπεργκ της Αριζόνας το οποίο απέχει 105 χλμ. από το Φίνιξ.

Η 53χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και παρέμεινε στο αυτοκίνητό της για αρκετές μέρες προτού καταφέρει να απεγκλωβιστεί. Σύμφωνα με το DPS η γυναίκα προσπάθησε να φτάσει στον σιδηροδρομικό σταθμό αλλά κατέρρευσε στην όχθη ενός ποταμού μετά από μισό περίπου χιλιόμετρο.

Στις 18 Οκτωβρίου ο 30χρονος ιδιοκτήτης ράντσου Ντέιβ Μοράλες και ένα συνεργείο συντήρησης του οδικού δικτύου κυνηγούσαν μια αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο όταν παρατήρησαν ότι έλειπε ένα κομμάτι από το φράχτη κοντά στο δρόμο. Όταν βρήκαν το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πατημασιές ξεκίνησαν να ψάχνουν τον οδηγό.

Ακολουθώντας τα ίχνη βρήκαν την 53χρονη η οποία ήταν πολύ αφυδατωμένη, με σπασμένα πλευρά, εξάρθρημα στον ώμο και τραύματα στο κεφάλι. «Δεν ξέρω αν θα άντεχε εκεί μια ακόμη νύχτα», είπε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ντέιβ Μοράλες.