29 Οκτώβριος 2018, 16:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Οκτώβριος 2018, 15:32

Δέκα άτομα καλούνται ως ύποπτοι για την υπόθεση της Folli Follie

  • Δέκα άτομα καλούνται ως ύποπτοι για την υπόθεση της Folli Follie
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργημάτων καλούνται δέκα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Follie Follie. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αδικήματα για τα οποία θα εξεταστούν είναι αυτά της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Παράλληλα, η εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη και αναμένονται επιπλέον κλήσεις εάν προκύψει ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Η Καθημερινή αναφέρει ότι τις επόμενες ώρες στον εισαγγελέα θα εμφανιστούν τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οικονομικός διευθυντής της Folli Follie, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που υπέγραψε τον ισολογισμό και του 2017, και ο επικεφαλής του ομίλου στην Ασία.

Για τους δέκα που καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης έχει ζητήσει, και το δικαστικό συμβούλιο έχει ήδη αποφασίσει θετικά, να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι θυρίδες και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν. Αντίγραφα της δικογραφίας θα δοθούν στους συνηγόρους προκειμένου να λάβουν προθεσμία για τους εντολείς τους, πιθανότατα για την ερχόμενη εβδομάδα.