25 Ιανουάριος 2014, 11:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:37

Το μήνυμα του Μελισσανίδη στους οπαδούς της ΑΕΚ

  • Το μήνυμα του Μελισσανίδη στους οπαδούς της ΑΕΚ

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη η ΑΕΚ προτίθεται να αποδεχτεί την ποινή που της επέβαλε η ΕΠΟ για τα επεισόδια στο Αιγάλεω.
 
Μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία θέλει να περάσει στην ΑΕΚ και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ενημερώθηκε για την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και αντιλήφθηκε ότι στόχος αυτής της τιμωρίας ήταν να «χτυπηθεί» η εικόνα του συλλόγου και όχι τόσο οι βαθμολογικές συνέπειες.

Ωστόσο, παρόλα αυτά ο Μελισσανίδης πήρε την απόφαση να μην κάνει η ομάδα του χρήση του δικαιώματος της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης, αποδεχόμενη ουσιαστικά την ποινή. Ο «Τίγρης», αν και θεωρεί ότι η τιμωρία είναι πέρα από κάθε λογική, επιδιώκει να περάσει στους φιλάθλους της «Ένωσης» τη φιλοσοφία του να μην συμμετέχουν σε επεισόδια ακόμα και όταν προκαλούνται.

Επιπλέον, ο Μελισσανίδης θέλει να μην λαμβάνονται οι αποφάσεις στα γραφεία και τις αίθουσες των δικαστηρίων και ό,τι έχει σχέση με την ΑΕΚ της νέας εποχής να διεξάγεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Η προθεσμία των «κιτρινόμαυρων» να καταθέσουν έφεση είναι μέχρι και τη Δευτέρα (27/01). Πάντως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Πηγή: aekvoice.gr