22 Οκτώβριος 2018, 15:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτώβριος 2018, 15:22

Κυκλάδες: Οι ποδοσφαιριστές πήγαν με βάρκα στον αγώνα! (βίντεο)

Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κανείς ότι το πρωτάθλημα Κυκλάδων είναι ίσως το πιο δύσκολο στον κόσμο, με πολλές εκπλήξεις, περιπέτειες, ανατροπές και… βάρκες! Πότε το απαγορευτικό απόπλου, πότε οι βλάβες των πλοίων, πότε τα ανύπαρκτα δρομολόγια, οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρίσκουν τρόπο ώστε να φτάνουν κάθε φορά στο γήπεδο. Επιπλέον οι παράγοντες πιάνουν στιλό και μπλοκάκι προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα υπέρογκα έξοδα.

Αφορμή για να αναδειχθούν τα όσα παράδοξα συμβαίνουν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι ο τρόπος με τον οποίο έφτασε στη Σέριφο ο ΑΠΣ Κύθνου, ο οποίος έχει έδρα στο νησί.

Μιας και τα δρομολόγια του πλοίου δεν βόλευαν, οι ποδοσφαιριστές είπαν... «άλλος για τη βάρκα μας» και μπήκαν στο καΐκι προκειμένου να πάρουν μέρος στον αγώνα με τον Μαρπησσαϊκό Πάρου για τον 2ο όμιλο.

Έτσι, αφού αποβιβάστηκαν με βάρκες στο βόρειο τμήμα της Σερίφου στη συνέχεια μπήκαν σε αυτοκίνητα και ταξίδεψαν μέχρι το νότιο τμήμα του νησιού όπου βρίσκεται το γήπεδο. Παρά την ταλαιπωρία ο ΑΠΣ Κύθνου κατάφερε να πάει τη νίκη με 3-1.