16 Οκτώβριος 2018, 17:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Οκτώβριος 2018, 19:59

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί

  • ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί
    Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου και ο Πετρ Ματεγιόφσκι με σύσσωμη την ομάδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους. Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να είναι το Πάμε Στοίχημα, με τον νέο λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός, με μια από τις πιο νεανικές συνθέσεις παικτών στην Ευρώπη, έχει ξεκινήσει τη φετινή περίοδο δυναμικά, σημειώνοντας μέχρι στιγμής έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας για όγδοη συνεχή χρονιά, στην προσπάθειά της για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Super League.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, σύσσωμη η ομάδα εξέφρασε την υποστήριξή της στο κοινωνικό έργο της εταιρείας και ιδίως στην πλήρη ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Μάλιστα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβασαν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και κάλεσαν τους φιλάθλους της ομάδας να κατεβάσουν και αυτοί δωρεάν την εφαρμογή, συμβάλλοντας με τη σειρά τους στο έργο της ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων.


Αντονί Μουνιέ, Πετρ Ματεγιόφσκι,  Οδυσσέας Χριστοφόρου, Νίκος Νταμπίζας, Γιώργος Δώνης

O επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου δήλωσε: «H σκυτάλη στην ομάδα του Παναθηναϊκού έχει περάσει σε μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών, που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την αγάπη των φίλων της και το σεβασμό των υπόλοιπων φιλάθλων. Στον ΟΠΑΠ είναι χαρά μας που βρισκόμαστε δίπλα τους, σε αυτό το νέο ξεκίνημα για το σύλλογο. Άλλωστε, και για εμάς αυτή είναι μια σημαντική περίοδος, καθώς γιορτάζουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας μας και γράφουμε το νέο κεφάλαιο της δικής μας ιστορίας, με βάση συγκεκριμένα σχέδια και πρωτοβουλίες. Στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά. Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΠΑΠ συνεχίζει και φέτος το φιλόδοξο έργο για την πλήρη ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας.

»Στο έργο αυτό μπορούν να συμβάλουν και να προσφέρουν όλοι, δωρεάν, μέσω της εφαρμογής “Ομάδα Προσφοράς”. Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα».

O chief customer officer του ΟΠΑΠ Πετρ Ματεγιόφσκι επισήμανε: «Τα τελευταία οκτώ χρόνια ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν δημιουργήσει μια επιτυχημένη συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες και αρχές. H φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ΟΠΑΠ, καθώς γιορτάζουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί τη συναρπαστική κοινή τους πορεία και ελπίζουμε ότι η φετινή χρονιά θα συνοδευτεί με επιτυχίες. Αναμφισβήτητα το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός και η ιστορία του ταιριάζουν απόλυτα στο Πάμε Στοίχημα, ως brand. Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ελπίζουμε ότι θα εμπλουτίσουμε τη συνεργασία μας τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».


Πετρ Ματεγιόφσκι

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Νταμπίζας, τόνισε: «Η εικόνα και η επιτυχία της ομάδας στη φετινή χρονιά, μέχρι τώρα, είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι να καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια σε βάθος χρόνου. Θα ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα της υποστήριξης του ΟΠΑΠ στην προσπάθειά μας.

»Όλοι εμείς στον Παναθηναϊκό στηρίζουμε το σημαντικό έργο του ΟΠΑΠ για τα παιδιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Γιώργος Δώνης, υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό στη νέα μας προσπάθεια να έχουμε τη στήριξη μιας μεγάλης εταιρείας όπως ο ΟΠΑΠ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μία ομάδα που εκπέμπει “υγεία”. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και γενικότερα».


Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αντονί Μουνιέ, επισήμανε: «Εμείς, οι παίκτες μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός, οφείλουμε να είμαστε πρότυπα για την κοινωνία και κυρίως τους νέους. Συνεπώς, είμαστε πολύ περήφανοι που ο χορηγός μας, ο ΟΠΑΠ, υλοποιεί ένα τόσο σημαντικό έργο όπως η πλήρης ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δημιουργήσει ομάδα στην εφαρμογή “Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ” και συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ. Θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο να βοηθήσει με τη σειρά του στην προσπάθεια αυτή, κατεβάζοντας την εφαρμογή».

Gallery