15 Οκτώβριος 2018, 22:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Οκτώβριος 2018, 22:10

Ο γάμος του δημοσιογράφου Μανώλη Κωστίδη στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Με μια λαμπρή τελετή και ένα μεγάλο γλέντι που ακολούθησε, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκε την πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Δανάη Βασιλάκη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Πόλη, ενώ η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Φανάρι.

Τον γάμο ευλόγησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με τον οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος στην Κωνσταντινούπολη έχει πολύ καλή σχέση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ενώ βρίσκονταν στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, που είναι η γενέτειρά του.

Το ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο, όπως συνηθίζεται στην Τουρκία, ενώ το Σάββατο ακολούθησε ο θρησκευτικός. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Μάλιστα, ο Ευρωπαίος επίτροπος τραγούδησε στο μικρόφωνο μαζί με τον γαμπρό το τραγούδι «Έχε γεια Παναγιά».

Στον γάμο παραβρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και συνάδελφοι του δημοσιογράφου, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να βρεθούν μαζί του σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του.