8 Οκτώβριος 2018, 08:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Οκτώβριος 2018, 09:03

Απίστευτο και ελληνικό: Εισβολή μεθυσμένου οδηγού στη Βουλή!

  • Συνελήφθη άνδρας που πέταξε γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

Tρελή καταδίωξη οχήματος που ξεκίνησε, στις 00:45, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αττική Οδό σταμάτησε στον εξωτερικό χώρο της Βουλής! Το πρωτοφανές περιστατικό άρχισε όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν την αστυνομία πως οδηγός είχε ακινητοποιήσει το όχημά του σε σταθμό διοδίων, παρενοχλώντας τους άλλους οδηγούς. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας.

Ο οδηγός αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και να επιτρέψει τον έλεγχο του οχήματός του ενώ παράλληλα ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Η Τροχαία τον ακολούθησε και έτσι ξεκίνησε μια απίστευτη καταδίωξη σε όλη την Αθήνα. Όταν το όχημα έφτασε στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Ριζάρη, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε στα κολωνάκια και κατέληξε στο προαύλιο της Βουλής, πάνω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Δεκάδες αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και εκείνον. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στο ΑΤ Συντάγματος όπου και παραμένει μέχρι τώρα.

Ο 59χρονος άνδρας φέρεται να ήταν μεθυσμένος. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές οι μπάρες στην είσοδο της Βουλής ήταν σηκωμένες, γεγονός που έκανε ευκολότερη την εισβολή του στο χώρο.