4 Οκτώβριος 2018, 09:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Οκτώβριος 2018, 09:31

Εκατοντάδες συνομιλίες και νέες καταγγελίες «καίνε» τον καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών (βίντεο)

  • Εκατοντάδες συνομιλίες και νέες καταγγελίες «καίνε» τον καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών (βίντεο)
    Κτήριο πολλαπλών χρήσεων του ΤΕΙ Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας (φωτ.: teicm.gr)

Μορφή χιονοστιβάδας, που όπως όλα δείχνουν θα θέσει εκτός εκπαιδευτικής κοινότητας τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος κατηγορείται πως περνούσε φοιτητές και φοιτήτριες με οικονομικά ή σεξουαλικά ανταλλάγματα, έχει πάρει η υπόθεση, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως και νέες καταγγελίες για τη δράση του.

Η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έχει τουλάχιστον 150 καταγεγραμμένες συνομιλίες που «καίνε» τον καθηγητή και τους συνεργούς του.

Συνολικά 16 φοιτητές και φοιτήτριες έχουν καταγγείλει τον 59χρονο καθηγητή του ΤΕΙ. Πατέρας φοιτήτριας δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ότι «Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα. Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε... Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 –αυτό ήταν το κόλπο. Χρόνια γινόταν αυτό. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Οι πάντες το ήξεραν, και η Θεσσαλονίκη, και όλοι το ξέρανε»!

Η υπόθεση εξετάζεται σήμερα από τις πρυτανικές Αρχές, ενώ ήδη ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ζήτησε μέσω νομικού συμβούλου του υπουργείου να παυθεί ο καθηγητής από τα καθήκοντά του μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση στα δικαστήρια.