21 Ιανουάριος 2014, 16:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:38

Η Δώρα Μπαλτατζίδου στηρίζει την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

  • Η Δώρα Μπαλτατζίδου στηρίζει την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Δώρα Μπαλτατζίδου ευχαριστεί η Εύξεινος Λέσχη ποντίων Νάουσας, η οποία με επιστολή της στηρίξει το αίτημα για την παραχώρηση του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, για να εγκατασταθεί σ΄ αυτό η Βιβλιοθήκη και το Μουσείο.

Η επιστολή στήριξης της κας Μπαλτατζίδου προς Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας αναφέρει:

“Αξιότιμε κ. Φανιάδη,

Σε απάντηση της επιστολής που έλαβα αναφορικά με το αίτημα που καταθέσατε στον Δήμαρχο Νάουσας κ. Καραμπατζό για την παραχώρηση του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προκειμένου να στεγασθούν στον χώρο αυτό η Βιβλιοθήκη και το Μουσείο του Συλλόγου που ανήκει όχι μόνο στα μέλη του Συλλόγου αλλά σε όλους μας σαν πολίτες αυτής της περιοχής, σας γνωστοποιώ την πλήρη στήριξή μου στην προσπάθειά αυτή και σας συγχαίρω για την δραστηριότητα σας που σκοπό έχει την ανάδειξη του Ποντιακού Ελληνισμού καθιστώντας την πόλη της Νάουσας φάρο πολιτισμού.

Θεωρώ ότι ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή θα αξιολογήσουν θετικά όλη αυτή την προσπάθεια κρίνοντας ότι είναι ωφέλιμη τόσο για την πόλη της Νάουσας όσο και για ολόκληρο τον Ποντιακό Ελληνισμό. Η Νάουσα είναι μία ηρωική πόλη με πλούσιο πολιτισμό και σίγουρα η ανάδειξη της ιστορίας των Ποντίων μέσα από τα κείμενα και τα κειμήλια που έφεραν η πρόγονοι μας είναι κομμάτι του πολιτισμού αυτού, με αποτέλεσμα το αίτημα σας αυτό να εκτιμηθεί και να τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα.

Με εκτίμηση,

Δώρα Μπαλτατζίδου

Σχετικά άρθρα:

Η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας ζητά στέγη για την Βιβλιοθήκη της Αργυρούπολης από τον Δήμο

Κώστας Καλαϊτζίδης: Οφείλουμε σεβασμό στον Ποντιακό Ελληνισμό