20 Ιανουάριος 2014, 13:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:38

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2014: Οι τρομοκράτες απειλούν μέσω βίντεο

  • Σότσι: Οι πιο ακριβοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Δείτε πόσο θα κοστίσουν

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2014: Οι τρομοκράτες απειλούν μέσω βίντεο

Τρόμο και ανησυχία προκαλεί ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα της τζιχάντ, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, προειδοποιεί για τρομοκρατικό χτύπημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι στη Ρωσία.

Την Κυριακή ο πρόεδρος της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν, διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία μπορεί να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αυτή η άποψη όμως δεν βρίσκει σύμφωνους τους Αμερικάνους, καθώς “βλέπουν” και προειδοποιούν ότι δεν θα είναι ασφαλής οι αγώνες.

Μέσα σε όλα αυτά, ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα της Τζιχάντ, δείχνει δυο νεαρούς οι οποίοι πιστεύεται ότι ήταν εκ των βομβιστών στις επιθέσεις πριν από λίγες ημέρες στην πόλη Βολγκογκράντ  που είχε ως συνέπεια 30 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, απειλούν ευθέως με χτύπημα στους αγώνες.

Συγκεκριμένα ακούγεται να λένε, “έχουμε ένα δώρο για εσάς και για τους καλεσμένου σας στους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα είναι ένα δώρο από εμάς για το μουσουλμανικό αίμα που έχει χυθεί”.

Οι δυο άντρες στο βίντεο είναι ντυμένοι στα μαύρα, δείχνουν τα πρόσωπα τους και στέκονται μπροστά από μια σημαία με μουσουλμανικό στίχο που παραπέμπει στις Αλ Κάιντα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Πηγή: sofokleousin.gr