25 Σεπτέμβριος 2018, 15:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτέμβριος 2018, 15:45

Κύπρος: Βρέθηκαν τα 11χρονα αγόρια που απήχθησαν από σχολείο στη Λάρνακα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών από το σχολείο τους στη Λάρνακα της Κύπρου, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας στο Twitter «εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους».

Τα παιδιά εντοπίστηκαν κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες, ενώ κρατείται και ο 35χρονος απαγωγέας τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο απαγωγέας είναι Κύπριος και εντοπίστηκε σε πολυκατάστημα μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης. Ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε ήδη τους γονείς των παιδιών που είναι Έλληνες και έχουν φιλική σχέση. Ο πατέρας του Φίλιππου Σταματάκη και η μητέρα του Θεμιστοκλή Ντόγκλη εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως γιατρός και νοσηλεύτρια αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έδωσε τα συγχαρητήριά του στις αρμόδιες αρχές για την «τιτάνια επιχείρηση» αλλά και στους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων.

Τα δύο 11χρονα αγόρια που απήχθησαν σήμερα το πρωί από το σχολείο τους

«Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας για την τιτάνια επιχείρηση αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς» έγραψε στο Twitter από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται.