25 Σεπτέμβριος 2018, 13:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Σεπτέμβριος 2018, 12:18

Πλούσιο το πρόγραμμα του Συλλόγου Κοπανού «Η Μίεζα» για φέτος

  • Πλούσιο το πρόγραμμα του Συλλόγου Κοπανού «Η Μίεζα» για φέτος
    (Φωτ.: Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού «Η Μίεζα»)

Ακόμα ένα ταξίδι στη γνώση και στην παράδοση ξεκινά ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού «Η Μίεζα», και φέτος εμπλουτίζεται με νέα τμήματα προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των μελών του.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ώρα 18:00) θα πραγματοποιηθεί στο Σύλλογο ο καθιερωμένος αγιασμός.

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού θα παρουσιαστεί και το βιβλίο του αρχαιολόγου και ιστορικού Βασίλη Δημητριάδη (πρώην προέδρου του Συλλόγου), με τίτλο Κοπανός – Δ. Νάουσας: Περιδιαβαίνοντας στα μονοπάτια του χρόνου. Ένα οδοιπορικό στη μνήμη.

Την περίοδο 2018-2019 θα λειτουργήσουν στο σύλλογο τμήματα εκμάθησης ποντιακών χορών (για παιδιά, εφήβους, νέους και ενήλικες) με χοροδιδάσκαλο τον Βασίλη Ασβεστά, και τμήματα πανελλήνιων χορών με χοροδιδάσκαλο τον Φώτη Πανανόπουλο. Τα μέλη του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ποντιακής λύρας και νταουλιού με δασκάλους τον Γιάννη Τσανασίδη και τον Δημήτρη Ουσταπασίδη αντίστοιχα. Επίσης θα διοργανωθούν τμήματα ζωγραφικής, πλεξίματος, decoupage και γαστρονομίας, με εξειδικευμένους δασκάλους.

Όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται στην αίθουσα του Συλλόγου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Κοπανού.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο email miezakopanou@gmail.com και στα τηλέφωνα: 2332043624, 2332043306 και 6977939806 (υπεύθυνη: Σταυρούλα Διτσόλα)