24 Σεπτέμβριος 2018, 15:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Σεπτέμβριος 2018, 15:08

Υπόθεση 22χρονης στο Ζεφύρι: Δεν έπεισε η απολογία του 58χρονου Ρομά

  • Εκλογές 2019: Κλείνουν τα δικαστήρια, αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Άλκης Κωνσταντινίδης)

Δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα με τις εξηγήσεις που έδωσε ο 58χρονος Ρομά που κατηγορείται για το βιασμό της 22χρονης τοξικομανούς που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι, και έτσι με μετά το πέρας της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι αυτές του βιασμού και της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών, ενώ κατηγορείται και για τη μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αποδίδει την απαγγελία κατηγοριών στην παλαιότερη υπόθεση βιασμού που τον βαρύνει και για την οποία έχει κριθεί προσωρινά ελεύθερος, φέρεται να αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται. Όπως είπε στην απολογία του, την 22χρονη τη γνώριζε φυσιογνωμικά και όταν την περασμένη εβδομάδα την είδε μαζί με το φίλο της να περνούν από το σπίτι του στο Ζεφύρι τους κάλεσε για ένα ποτό.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον 58χρονο, ο φίλος της νεαρής γυναίκας έφυγε από το σπίτι και εκείνοι «ήρθαν πιο κοντά» χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή. Η κοπέλα φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών προτού πάει στο σπίτι και όσο βρισκόταν με τον 58χρονο λιποθύμησε. Όπως ισχυρίζεται, εκείνος είναι που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ μαζί με τον 22χρονο.