24 Σεπτέμβριος 2018, 12:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Σεπτέμβριος 2018, 13:01

Πέντε συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του Πέτρου Κωνσταντινέα

  • Πέντε συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό του Πέτρου Κωνσταντινέα
    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας στην Ολομέλεια της Βουλής (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι πέντε προσαγωγές που έγιναν χθες μετά τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα. Πρόκειται για πέντε άνδρες, δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο. Ωστόσο η δικογραφία παραμένει ανοιχτή και αναζητούνται και άλλα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Καλαμάτας καθώς έχει πόνους στον αυχένα και στο ένα μάτι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Πέτρος Κωνσταντινέας διέσχιζε την οδό Καλλιπατείρας φεύγοντας από το γήπεδο του Μεσσηνιακού μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πάμισο όταν κάποιος φώναξε το όνομά του κατηγορώντας τον ότι «πούλησε τη Μακεδονία».

Εκείνος σταμάτησε για να απαντήσει και ξαφνικά είδε να μαζεύονται γύρω του περίπου 30 άτομα κατά δήλωσή του, αρκετά από τα οποία τον ξυλοκόπησαν. Το περιστατικό συνέβη έξω από το στέκι οργανωμένων οπαδών του Μεσσηνιακού και σύμφωνα με τον βουλευτή κάποιοι από τους επιτιθέμενους κρατούσαν καδρόνια. Τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση δύο φίλων με τους οποίους είχε πάει στο γήπεδο.