20 Σεπτέμβριος 2018, 10:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Σεπτέμβριος 2018, 12:33

Δολοφονία στην Κηφισιά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εκτέλεση της 33χρονης

  • Δολοφονία στην Κηφισιά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εκτέλεση της 33χρονης
    (Πηγή: protothema.gr)

Ένα ακόμα κεφάλαιο στον «πόλεμο» της νύχτας που έχει λάβει διαστάσεις τους τελευταίους 20 μήνες γράφτηκε μέσα στο υπόγειο γκαράζ του συγκροτήματος μεζονετών στην οδό Στρατηγού Δαγκλή στην Κηφισιά. Το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της 33χρονη γυναίκα με βαρύ ποινικό μητρώο καθώς έχει κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για ληστείες, κλοπές, υποθέσεις ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ακόμα πιθανολογείται ότι είχε εμπλοκή και σε ληστεία χρηματαποστολής το 2009, υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί «βαρύ» όνομα της αθηναϊκής νύχτας.

Αυτή είναι η έκτη δολοφονία μέσα σε 20 μήνες που σχετίζεται με ανθρώπους της νύχτας και θεωρείται από την ΕΛΑΣ ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου της 33χρονης χρησιμοποιήθηκαν καλάσνικοφ αλλά και εννιάρι πιστόλι, «ενδείξεις» ότι πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία. Τη σορό εντόπισε η μητέρα της κοπέλας που την αναζήτησε στο σπίτι της και η οποία ειδοποίησε την αστυνομία χθες στις 15:40. Ωστόσο η δολοφονία πιστεύεται ότι έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Το θύμα βρέθηκε στη θέση του οδηγού και έχει δεχτεί τουλάχιστον 15 σφαίρες. Το 2011 είχε γίνει άλλη μια απόπειρα δολοφονίας της στο Γαλάτσι, όταν άγνωστοι την πυροβόλησαν μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Την περίοδο εκείνη ήταν έγκυος στην 7 ετών σήμερα κόρη της. Μετά την ανάρρωσή της έφυγε για το εξωτερικό και επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από έναν χρόνο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 33χρονη ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ο οποίος είναι ύποπτος για τη δολοφονία 45χρονου τον Ιούνιο στο Παλαιό Φάληρο, γι’ αυτό και εκτιμούν ότι ίσως πρόκειται για αντίποινα.