19 Ιανουάριος 2014, 12:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:38

Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας έκοψε την πίτα της με μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση!

  • Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας έκοψε την πίτα της με μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση!

Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας έκοψε την πίτα της με μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Ποντίων Ν. Καβάλας. Την Πίτα ευλόγησε Ο Πρεσβύτερος Σάββας Κυράζογλου.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Αλεξανδρίδης Χαράλαμπος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις της Λέσχης και εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους ,οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Λέσχης ,καθώς επίσης την χοροδιδάσκαλο κα Ματίνα Τσουλφίδου ,την χοράρχη κα Νούλη Καζαντζίδου, τον σκηνοθέτη της Λέσχης κ.Τερζανίδη Γεώργιο καθώς επίσης και τα ακούραστα μέλη του Δ.Σ. κ. Κάτσικα Βασίλειο (Λύρα) και κ.Καλογερίδη Νικόλαο (Νταούλι).

Ευχήθηκε σε όλους το 2014 να είναι μια χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, τα μέλη να είναι κοντά στον σύλλογο, κόντρα στη μιζέρια και στις δυσκολίες των καιρών."

Το αξιοσημείωτο της βραδιάς: Το φλουρί από τα παιδικά τμήματα κέρδισε η Πεντέρη Θεοδώρα (Ένα λούτρινο αρκούδο), ενώ το φλουρί από τα μεγάλα μέλη κέρδισε η μητέρα της (Πεντέρη-Μπρουσκάκη Ζωή) (Ένα βιβλίο "Εδεσματολόγιο Πόντου’’ – της Γρηγοριάδου Έφης. Τους ευχόμαστε πάντα τέτοια.

Οι παρευρεθέντες αφού γεύτηκαν τα παραδοσιακά Ποντιακά φαγητά και το άφθονο τσίπουρο και κρασί, απόλαυσαν και χόρεψαν παραδοσιακούς Ποντιακούς χορούς.

Στην Λύρα ο Βασίλης Κάτσικας –Νταούλι Νικόλαος Καλογερίδης και στο Τραγούδι η Μαρία Κεμεκεκίδου.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Gallery