19 Σεπτέμβριος 2018, 12:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Σεπτέμβριος 2018, 12:45

Αναγνωρίστηκε η 22χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι

  • Αναγνωρίστηκε η 22χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι
    (Πηγή: ΣΤΑΡ)

Εκτός κινδύνου και με συναίσθηση του περιβάλλοντος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας η 22χρονη η οποία το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης εντοπίστηκε άγρια κακοποιημένη και πεταμένη στην οδό Σικελιανού στο Ζεφύρι. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τη νεαρή κοπέλα ημιλιπόθυμη και σε σύγχυση και έτσι οι διασώστες δεν μπόρεσαν να μάθουν την ταυτότητά της προτού πέσει σε κώμα.

Μοναδικό στοιχείο για τους αστυνομικούς ήταν δύο τατουάζ που έχει στο σώμα της.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης μια γυναίκα που δήλωσε ότι είναι γιαγιά της και ότι την έψαχνε πήγε στην Αστυνομία και αναγνώρισε την κοπέλα από μια φωτογραφία. Χθες η 22χρονη, η οποία δεν είναι πλέον διασωληνωμένη, μπόρεσε να γράψει σε ένα χαρτί το όνομά της.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι είναι ελληνικής υπηκοότητας και κάτοικος δυτικής Αττικής. Η μητέρα της στην κατάθεσή της δεν μπόρεσε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να της συνέβη καθώς δεν έχουν καλές σχέσεις, και πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν να ανακτήσει τις δυνάμεις της προκειμένου να της πάρουν κατάθεση.

Ο ιατροδικαστής, που επιβεβαίωσε ότι η 22χρονη είναι θύμα ομαδικού βιασμού, έχει ζητήσει να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με τη γιαγιά της η κοπέλα είναι τοξικομανής. Ερωτηματικό παραμένει και αν κακοποιήθηκε στο Ζεφύρι ή αν μεταφέρθηκε εκεί από τους δράστες.