19 Σεπτέμβριος 2018, 11:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Σεπτέμβριος 2018, 11:02

Παπακώστα: Θα στείλω το λογαριασμό στον Ρουβίκωνα

  • Παπακώστα: Θα στείλω το λογαριασμό στον Ρουβίκωνα
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Την πρόθεσή της να «στείλει το λογαριασμό» στα μέλη του Ρουβίκωνα για τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει σε δημόσια περιουσία εξέφρασε η Κατερίνα Παπακώστα. Στον απόηχο και της καταδρομικής επίθεσης στην πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται στον οποιοδήποτε να προκαλεί καταστροφές που επισκευάζονται με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν αφαίμαξη την εποχή των μνημονίων.

Ακόμα, άφησε να εννοηθεί ότι τα ηγετικά στελέχη της αναρχικής συλλογικότητας είναι γνωστά στην ΕΛΑΣ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Υποστήριξε δε ότι ο Ρουβίκωνας δρα με «εσκεμμένη προσοχή» (περιορίζεται σε πλημμελήματα, τόνισε), και άφησε υπόνοιες ότι ίσως επιδιώξει να εκλέξει εκπροσώπους του στη Βουλή που θα ακολουθούν «κακές» και «παλαιοκομματικές» πολιτικές.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κατερίνα Παπακώστα σημείωσε ότι στο σχεδιασμό της νέας ηγεσίας του υπουργείου είναι η αναθεώρηση της στρατηγικής φύλαξης στόχων.