16 Σεπτέμβριος 2018, 21:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Σεπτέμβριος 2018, 21:52

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 16χρονος από πτώση στο Ενετικό Λιμάνι

Τραγική κατάληξη είχε η πτώση 16χρονου, που έπεσε στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής. Το σώμα του 16χρονου είχε σφηνώσει στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα και όταν ο νεαρός απεγκλωβίστηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και άνδρες της ΕΜΑΚ και του Λιμενικού, δυστυχώς ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου Ευθύμιο Δουβή, ο οποίος μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, ο 16χρονος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και ο θάνατός του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ήταν ακαριαίος. Πρόσθεσε ότι η πτώση του 16χρονου ήταν από τέσσερα μέτρα ύψος. «Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο γιατρός όπου διαπίστωσε ότι το νεαρό αγόρι δεν ήταν στη ζωή. Η επιχείρηση συνεχίστηκε για τον απεγκλωβισμό του, ενώ από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση ήταν άμεση από Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ», σημείωσε ο Ευθ. Δουβής.

Ο 16χρονος είχε ανέβει με έναν φίλο του πάνω στο τοιχίο και στην προσπάθειά του να πηδήξει από το ένα σημείο στο άλλο, έπεσε στο κενό, σύμφωνα με τον λιμενάρχη. Η κατάληξη ήταν να χτυπήσει στο κεφάλι, και το σώμα του να σφηνώσει ανάμεσα στους κυματοθραύστες.

  • Πηγή: neakriti.gr.