16 Ιανουάριος 2014, 14:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:39

Στον εθελοντισμό αφιέρωσε την πίτα η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας!

  • Στον εθελοντισμό αφιέρωσε την πίτα η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας!

Στον εθελοντισμό αφιέρωσε την πίτα η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας καθώς βράβευσε τους εθελοντές δασοπυροσβέστες της Γλυφάδας τιμώντας έτσι την προσφορά τους.

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψαν την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014, το πρωί τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία».  Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Δ.Σ Κυριάκος Τιλκερίδης αφού ευχήθηκε σ’ όλους καλή χρονιά αναφέρθηκε στις δράσεις του Ποντιακού Συλλόγου.


Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο δήμαρχος κ. Κώστας Κόκκορης, ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος από την παράταξη «Μαζί για την Γλυφάδα»,  η κα. Αθηνά Λυγνού  από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» , ο κ. Σταύρος Τάσος από την παράταξη του ΚΚΕ, ο κ. Τάσος Ταστάνης από την ΑΡΠ, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Διαδρομής» κ. Στέλιος Δίβαρης και ο εκπρόσωπος της περιφέρειας κ. Θανάσης Σπονδυλίδης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες της Γλυφάδας και το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος τους και δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

Στη συνέχεια, τα παιδιά της Ένωσης Ποντίων τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό στον προαύλιο χώρος της πλατείας Πόντου. 

Πηγή: notiamatia.gr