6 Σεπτέμβριος 2018, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Σεπτέμβριος 2018, 09:31

Δραστηριότητες στον Σύλλογο Ιμβρίων για τη σεζόν 2018-2019

  • Δραστηριότητες στον Σύλλογο Ιμβρίων για τη σεζόν 2018-2019
    (Φωτ. αρχείου: imvros-xoreutiko.gr)

Από τον ερχόμενο μήνα, τον Οκτώβριο, προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τα τμήματα επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που διοργανώνει η Επιτροπή Πολιτισμού και Επικοινωνίας του Συλλόγου Ιμβρίων και αφορούν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες. Οι εγγραφές ξεκινούν από αρχές Σεπτεμβρίου (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συλλόγου στο 210-9347957).

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό ο Σύλλογος Ιμβρίων, στη νέα σεζόν σχεδιάζεται να λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:

  • Εκμάθηση ελληνικών παραδοσιακών χορών από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τα τμήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (παιδιά και ενήλικες).
  • Μαθήματα καράτε για παιδιά όλων των ηλικιών.
  • Διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας για όλα τα επίπεδα.
  • Μετάφραση από τουρκικά σε ελληνικά. Πρακτική εξάσκηση με σκοπό την κατανόηση και την απόδοση τουρκικών κειμένων στην ελληνική. Απευθύνεται σε άτομα που γνωρίζουν ήδη την τουρκική γλώσσα τουλάχιστον σε επίπεδο Β1.
  • Φωτογραφία, με την ομάδα «Σπύρος Μελετζής» του Συλλόγου Ιμβρίων, στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν γύρω από την ιστορία της φωτογραφίας, την τέχνη και τις τεχνικές της φωτογραφίας αλλά και να συμμετάσχουν σε φωτογραφικές εξορμήσεις και καλλιτεχνικές εκθέσεις.
  • Ρομποτική, σε συνεργασία και με τα παιδιά στην Ίμβρο, θα οργανωθεί όμιλος δραστηριοτήτων γύρω από το αντικείμενο αυτό (Ρομποτική / STEM / STEAM). Ο όμιλος θα περιλαμβάνει ομάδες μαθητών με αυξημένη εμπειρία στο αντικείμενο αλλά και αρχάριους που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον προγραμματισμό και την πρόκληση μίας ρομποτικής κατασκευής.