1 Σεπτέμβριος 2018, 22:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Σεπτέμβριος 2018, 22:30

Η εξέταση του Αριστείδη Φλώρου στον Ευαγγελισμό ανήκει σε άλλον ασθενή

  • Πανδημία κορονοϊού: Στους 172 οι νεκροί στην Ελλάδα
    Η είσοδος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός (φωτ. αρχείου: Μαρία Μαρογιάννη)

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε απόψε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η σπιρομέτρηση που έγινε στον Ευαγγελισμό δεν ανήκει στον «πρωταγωνιστή» του σκανδάλου της Energa.

Ακόμη, πλαστό φέρεται να είναι και δεύτερο έγγραφο το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείου. Ο γιατρός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αρνήθηκε πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του, ενώ το εν λόγω έγγραφο δεν υπάρχει ούτε στο αρχείο του Ευαγγελισμού. Σημειώνεται επίσης πως το συγκεκριμένο έγγραφο δεν έχει διαβιβαστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η πλευρά Φλώρου υποστηρίζει πάντως πως δεν θα μπορούσε να παρέμβει σε έγγραφα τα οποία διαβιβάστηκαν από το νοσοκομείο στις φυλακές. Στο μεταξύ, ο Αριστείδης Φλώρος οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας. Πλέον η Εισαγγελία Διαφθοράς αναλαμβάνει την έρευνα για την υπόθεση αποφυλάκισης του επιχειρηματία, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ευθύνες κρατικών υπαλλήλων που εξέδωσαν τα πιστοποιητικά υγείας.