30 Αύγουστος 2018, 20:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Αύγουστος 2018, 10:50

«Οι νότες σβήνουν τον πόνο» – Ο Παλλαλιακός στηρίζει πυρόπληκτες οικογένειες

  • «Οι νότες σβήνουν τον πόνο» – Ο Παλλαλιακός στηρίζει πυρόπληκτες οικογένειες
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Μεγάλη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου (ώρα 20:30), στο Κυβερνείο (Παλατάκι), στην παραλία Καλαμαριάς. Τη δράση διοργανώνει η ομάδα των Ποντίων καλλιτεχνών «Παλλαλιακός», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

Πάνω από 35 Πόντιοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, βοηθώντας και αυτοί με τον δικό τους τρόπο το έργο του Παλλαλιακού.

«Μετά τα άσχημα γεγονότα με τις φωτιές στην Αθήνα, και βλέποντας την καταστροφή, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν τη συναυλία και τα έσοδα να πάνε σε οικογένειες που επλήγησαν από την φωτιά» ανέφερε στο pontos-news.gr ο προπονητής του Παλλαλιακού, Μιλτιάδης Ανδρεανίδης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τη βοήθεια της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς. Στην αφίσα της συναυλίας εμφανίζονται παιδιά μουσικών και τραγουδιστών του «Παλλαλιακού». «Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα παιδιά στη διαδικασία της συμμετοχής σαν ηθικό δίδαγμα και παράλληλα να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη», τόνισε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς και μουσικός, Κώστας Ζώης.


Τα παιδιά της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς (φωτ.: Κώστας Ζώης)

Σκοπός της συναυλίας είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν σε οικογένεια με παιδιά που έχασε το σπίτι της καλύπτοντας όλα τα βασικά της έξοδα (ενοίκιο, ρεύμα, ανάγκες παιδιών κτλ.).

  • Γενική είσοδος: 5€.

Ελένη Κάλλη