14 Ιανουαρίου 2014, 17:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτωβρίου 2014, 19:41

Η Νίκη Τσακιρίδου κέρδισε τον αγώνα της ζωής της

  • Στην εντατική η 23χρονη Νίκη Τσακιρίδου

Η Νίκη μας κέρδισε τον αγώνα ζωής. Αυτό τα λόγια έγραψε στο facebook ο πατέρας της Νίκης Τσακιρίδου, για την εξέλιξη της υγεία της κόρης του.

Καλά στην υγεία της είναι η μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ, Νίκη Τσακιρίδου που νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», στη Θεσσαλονίκη από τις 19 Αυγούστου.

Η 23χρονη μπασκετμπολίστρια, της οποία  τα δικαιώματα βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη Λήμνο, όπου παραθέριζε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία φίλη της συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Ο πατέρας της Νίκης Τσακιρίδου, ανήρτησε τα ευχάριστα νέα στο facebook λέγοντας:

«Καλησπέρα σας είμαι ο μπαμπάς της Νικούλας. Η Νίκη μας κέρδισε τον αγώνα ζωής. Είναι καλά με την υγεία της, έχει ξυπνήσει κάπως, μιλάμε, δεν θυμάται πολλά (αυτά με τον χρόνο) και το καλύτερο έχουμε φύγει από το νοσοκομείο και έχει φύγει εκτός Ελλάδος (2 Ιανουαρίου) σε κέντρο αποκατάστασης.

Έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα ακόμα (κινητικά μόνο). Όταν θα έχω ενημέρωση από την μάνα της για κάτι σημαντικό θα σας το πω. Είναι πάντως σκληρό καρύδι και με υψηλό ηθικό έφυγε. Καλή σας χρονιά σε όλους».

Πηγή: madata.gr