22 Αύγουστος 2018, 17:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αύγουστος 2018, 18:15

ΑΔΜΗΕ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο

  • ΑΔΜΗΕ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο

Σχεδόν τρεις ώρες μετά το ξαφνικό μπλακ άουτ σε αρκετές περιοχές της Αττικής, ο ΑΔΜΗΕ ανακοίνωσε ότι η βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αποκαταστάθηκε. Η ξαφνική διακοπή ρεύματος προκάλεσε μεγάλα προβλήματα, καθώς άνθρωποι εγκλωβίστηκαν, τα φανάρια δεν λειτουργούσαν, ενώ πρόβλημα λειτουργίας υπήρξε στη γραμμή 2 του μετρό. Λίγα λεπτά πριν τις 18:00, αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση στο μετρό και τα δρομολόγια της γραμμής 2 εκτελούνται κανονικά.

«Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια. Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος», καταλήγει η ανακοίνωση.