20 Αύγουστος 2018, 13:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Αύγουστος 2018, 14:15

Σήμερα η κηδεία του προέδρου της Ένωσης Ποντίων Βριλησσίων Γιώργου Χονδροματίδη

  • Σήμερα η κηδεία του προέδρου της Ένωσης Ποντίων Βριλησσίων Γιώργου Χονδροματίδη
    (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Βριλησσίων / Facebook)

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Βριλησσίων «Οι Τραντέλληνες» και δημοτικό σύμβουλο Βριλησσίων Γιώργο Χονδροματίδη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα και σε ηλικία 63 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Βριλησσίων και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Ζιπκαλήδες της Ένωσης θα τον συνοδεύσουν αποτίοντας έτσι φόρο τιμής.

Ο θάνατος του Γιώργου Χονδροματίδη που πάλεψε πολύ καιρό γενναία με τον καρκίνο, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων που τον αποχαιρετά με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δυο χρόνια τώρα, δεν το έβαλες κάτω. Πάλεψες μέχρι το τέλος παλικαρίσια και χαμογελαστά. Μας έδινες κουράγιο αντί να σου δίνουμε εμείς. Δε σε νίκησε!!! Καλό Παράδεισο Γιώργο μου…», έγραψε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης.

«Φτωχότεροι οι Βριλησσιώτες... Καλό παράδεισο στον Πόντιο φίλο μας», ανέφερε η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ελένη Σακισλή. «Εξαιρετικός οικογενειάρχης, σεμνός, αποτελεσματικός και απόλυτα αγαπητός σε όλους μας, με ιδιαίτερη αγάπη για τα Βριλήσσια, αποτέλεσε υπόδειγμα συνέπειας και πολιτικού ήθους, πράγματα τόσο σπάνια στην εποχή μας. Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι και ευχόμαστε κάθε καλή δύναμη στην οικογένειά σου», έκανε λόγο ο τ. Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή» Κώστας Ιωαννίδης.