13 Ιανουάριος 2014, 11:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:40

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πήγαινα στα γυρίσματα για να φάω

  • Δεν θα ήθελα να φέρω παιδιά σε ένα κόσμο χωρίς μέλλον

Ο 51χρονος ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, θυμάται τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει και δηλώνει ότι η αποτυχία είναι ο μεγάλος του δάσκαλος.

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει και αποκαλύπτει την δύσκολη διαδρομή που έχει διανύσει μέχρι τώρα στην ζωή του για να υπερασπιστεί την αγάπη του για την τέχνη, τις θυσίες που έχει κάνει για αυτήν.

"Πουλήσαμε δύο σπίτια για να πληρωθούν οι άνθρωποι της παράστασης 'Η φωλιά του κούκου'. Αλλά ήταν... υπέροχο! Γιατί έζησα τις δυσκολίες μαζί με τον άνθρωπό μου... Αυτά θα θυμάμαι όταν θα γίνω 70 χρόνων. Ότι κρυώναμε, δεν υπήρχαν χρήματα για τη θέρμανση και για να ζεσταθούμε πετούσαμε στο τζάκι ό,τι ξύλο είχαμε" λέει στη συνέντευξή του στο PEOPLE.

"Έζησα με το τίποτα και επιβίωσα. Βέβαια σήμερα τέτοιες καταστάσεις συναντάει κανείς συχνά. Μάλιστα, βάζουν και πρόστιμο. Δηλαδή, να κινδυνεύεις να πεθάνεις από το κρύο και να σκέφτεσαι τους ρύπους. Δεν πα' να κουρεύονται..."

"Υπήρξαν εποχές που γυρνούσα όλη την Αθήνα με τα πόδια γιατί δεν είχα χρήματα και πήγαινα στα γυρίσματα για να φάω", αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Εφ’ όλης της ύλης» για το κανάλι Αχελώος TV.

Δείτε το βίντεο στο τέλος του κειμένου...

Πηγή: tlife.gr