12 Αύγουστος 2018, 16:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Αύγουστος 2018, 16:24

Ο Ίντρις Έλμπα σχεδόν επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

  • Ο Ίντρις Έλμπα σχεδόν επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ
    (Φωτ.: EPA / Neil Hall)

«Το όνομά μου είναι Έλμπα, Ίντρις Έλμπα». Με αυτή τη φράση και μία σέλφι που ανέβασε στο Twitter, ο δημοφιλής ηθοποιός επιβεβαίωσε εμμέσως τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Οι φήμες κυκλοφορούν ήδη από το 2014 και ενισχύθηκαν πριν από λίγες ημέρες όταν η παραγωγός της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι δήλωσε ότι «ήρθε η ώρα για έναν μη λευκό ήρωα».

Έτσι η επόμενη ταινία του 007 που θα σκηνοθετήσει ο Ντάνι Μπόιλ, η 25η στη σειρά, ίσως είναι η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ που έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει. Παρά την έμμεση επιβεβαίωση, ο Ίντρις Έλμπα πριν από περίπου δύο χρόνια τόνιζε ότι είναι μεγάλος για να υποδυθεί τον άνδρα που τρέχει με αυτοκίνητα και βρίσκεται ανάμεσα σε κυρίες και μαρτίνι. «Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;», διερωτήθηκε.

Βέβαια, ο Βρετανός ηθοποιός σήμερα είναι 45 ετών, δηλαδή πέντε χρόνια νεότερος από τον Ντάνιελ Κρεγκ όταν ανέλαβε το ρόλο και στην ίδια ηλικία με τον Ρότζερ Μουρ όταν υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Τζέιμς Μποντ.