12 Ιανουάριος 2014, 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:40

Καιρός για βόλτα σήμερα

  • Ο καιρός αύριο Καθαρά Δευτέρα
Αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, καθώς και σε περιοχές του ανατολικού Αιγαίου, αναμένουμε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014.

Παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.

Τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες, αναμένονται  την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στην Κρήτη να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.