11 Ιανουάριος 2014, 15:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:41

Ο Χρήστος Αραβίδης παρέλαβε το βραβείο MVP

  • Ο Χρήστος Αραβίδης παρέλαβε το βραβείο MVP

Τo βραβείο του MVP της 16ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Χρήστο Αραβίδη του Πανιωνίου, πριν λίγες μέρες, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το βραβείο παρέδωσε ο γιατρός της ομάδας, κ. Χρήστος Δάρας.

Μετά τη βράβευση ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δήλωσε:

"Νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος. Θα ήθελα να αναφερθώ στον φίλο Χρήστο Δάρα πρωτίστως και εν συνεχεία σ' έναν εξαίρετο γιατρό και έναν άνθρωπο που υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, ψυχικές, οικονομικές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει ένας άνθρωπος το σύλλογο που αυτή τη στιγμή έχει ανθρώπους και άτομα ανάγκη για να μπορέσει να είναι βιοποριστικός και να πάει καλύτερα στη συνέχεια. Χαίρομαι που έχουμε ανθρώπους σαν τον κύριο Δάρα δίπλα μας, μας υποστηρίζει κάθε μέρα, είναι κοντά μας σε όλες τις στιγμές. Μακάρι, το λέω και το εννοώ, να έχουμε και άλλους ανθρώπους να έχουν την πορεία του κυρίου Δάρα. Για μένα το βραβείο αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί η προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι παίκτες είναι πολύ μεγάλη, υπάρχει δύσκολος δρόμος στη συνέχεια, υπό αντίξοες συνθήκες. Συμφωνούμε στο ότι όλοι είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο στη συνέχεια".

Για το που αφιερώνει το βραβείο:

"Θα ήθελα να το αφιερώσω αρχικά στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα, στην προσπάθεια που γίνεται. Έπειτα, στην οικογένειά μου και σ' αυτούς που με στηρίζουν κάθε μέρα, στις άσχημες και στις όμορφες στιγμές της ζωής μου".

Διαβάστε ακόμη

Ο Χρήστος Αραβίδης μιλάει για την Ποντιακή του καταγωγή

Πηγή: superleaguegreece.net