9 Αύγουστος 2018, 21:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Αύγουστος 2018, 19:20

Διακοπές στη Μυτιλήνη για την κόρη του Μπιναλί Γιλντιρίμ

  • Διακοπές στη Μυτιλήνη για την κόρη του Μπιναλί Γιλντιρίμ
    Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ με τη σύζυγό του Σεμιχά (φωτ.: EPA / Riza Ozel)

Ολιγοήμερες διακοπές στο Μόλυβο πραγματοποιεί η Μπαχάρ Κπιρσά Γιλντιρίμ Κιοιϊλιμπέι, κόρη του νυν προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και μέχρι πρότινος πρωθυπουγού της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ. Η Γιλντιρίμ Κιοϊλιμπέι έφθασε στην Πέτρα με το πλοίο που συνδέει τη βορειοανατολική Λέσβο με το απέναντι λιμάνι της Μικρασιατικής Τρωάδας στο Κιουτσούκ Κιοΐ. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κινείται στην περιοχή που είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε Τούρκους επισκέπτες για τις φυσικές ομορφιές και την κουζίνα της.

Πρώτος σταθμός της κόρης του επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) ήταν η εμβληματική Σκάλα Συκαμνιάς με την Παναγιά τη Γοργόνα.

Ας σημειωθεί ότι το βόρειο Αιγαίο είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός για την οικογένεια Γιλντιρίμ. Τον Ιούλιο του 2015 ο Τούρκος πολιτικός είχε επισκεφθεί με την οικογένεια του το νησί των Οινουσσών. Τότε ήταν υπουργός Συγκοινωνιών της Τουρκίας και στις Οινούσσες είχε πάει με το ακριβό του ιδιωτικό σκάφος, το οποίο είχε δέσει επί τρεις μέρες στο λιμάνι του νησιού. Μάλιστα, όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ο Μ. Γιλντιρίμ είχε επισκεφθεί τις Οινούσσες –πάντα για διακοπές– άλλες τρεις φορές!

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ /  Σ. Μπαλάσκας.