6 Αύγουστος 2018, 12:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Αύγουστος 2018, 12:01

Τα συγκινητικά μηνύματα των Πόντιων καλλιτεχνών για το θάνατο του Στάθη Ρούσσινου

  • Τα συγκινητικά μηνύματα των Πόντιων καλλιτεχνών για το θάνατο του Στάθη Ρούσσινου
    Ο Στάθης Ρούσσινος (δ) με τον Φάνη Κουρουκλίδη (Φωτ.: Φίλιππος Φασούλας / pontos-news.gr)

Συνεργάτες, καλλιτέχνες και αγαπημένοι φίλοι του Στάθη Ρούσσινου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτό το χαμογελαστό παιδί, γεμάτο αισιοδοξία και κέφι για ζωή, δεν είναι πλέον κοντά τους. Ο ιδιοκτήτης του «Εύξεινον», του καφενείου στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Συγκλονισμένοι οι Πόντιοι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του, αποχαιρετούν τον φίλο τους με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

O πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς και ταουλτζής Κώστας Ζώης έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Θα μου λείψουν όλα ρε τρελέ φίλε μου, μα περισσότερο το χαμόγελο και η καλοσύνη σου... Καλό ταξίδι Σταθάρα... Δεν βρίσκω λόγια...», μην μπορώντας να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του.

«Καλό παράδεισο συνεργάτη, φίλε μου και αδερφέ μου Στάθη, θα σε θυμάμαι για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στη συνεργασία μας» γράφει ο Φάνης Κουρουκλίδης αποχαιρετώντας τον στενό του φίλο.


(Φωτ.: Κώστας Ζώης / facebook)

«Καλό ταξίδι χαμόγελό μας, καλό παράδεισο τρελέ μας...σε αγαπάμε πολύ και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα κάνουμε καιρό να χωνέψουμε ότι δεν είσαι εδώ. Να τους κάνεις να γελάνε εκεί που πας... όπως έκανες πάντα με όλους μας» έγραψε στο προφίλ της η τραγουδίστρια Μελίνα Χατζηκαμάνου.

Η κηδεία του Στάθη Ρούσσινου θα γίνει σήμερα στις 17:45 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.