6 Αύγουστος 2018, 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Αύγουστος 2018, 08:56

Νίκος Ταχτσίδης: Απροσδόκητος θάνατος για τον αντιδήμαρχο Κιλκίς – Σήμερα η κηδεία

  • Νίκος Ταχτσίδης: Απροσδόκητος θάνατος για τον αντιδήμαρχο Κιλκίς – Σήμερα η κηδεία
    (Φωτ.: maxitis.gr)

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί σε ηλικία 51 ετών ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δ.Ε. Δοϊράνης και Ζωικής Παραγωγής του δήμου Κιλκίς Νίκος Ταχτσίδης.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα.

Ο 51χρονος πολιτικός μηχανικός πήγαινε στις Σέρρες όταν ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, ωστόσο συνέχισε το ταξίδι του επειδή έπρεπε να παραστεί σε μνημόσυνο. Στη διαδρομή επιδεινώθηκαν οι πόνοι και έτσι αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου. Εκεί αφού έδωσε τα στοιχεία του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

«Του παρασχέθηκαν γρήγορα πρώτες βοήθειες»
Το ασθενοφόρο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Ειδήσεις, έφτασε γρήγορα αλλά η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί. Ο Νίκος Ταχτσίδης έχασε τις αισθήσεις του όταν το ασθενοφόρο βγήκε από το Δροσάτο και παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να τον επαναφέρουν στάθηκε αδύνατο. Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς ο 51χρονος αντιδήμαρχος ήταν ήδη νεκρός.

«Ο Νίκος Ταχτσίδης ήταν ένας αγαπητός και δραστήριος άνθρωπος, ενεργός πολίτης και με μεγάλη προσφορά στον τόπο», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ήταν προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Υπήρξε αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Αναστασίου Αμανατίδη, στη συνέχεια υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, καθώς και υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ.