10 Ιανουάριος 2014, 14:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:40

Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα 1926 στηρίζουν τον Χαραλαμπίδη

  • Ο Απόλλων Καλαμαριάς για τον αγώνα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, καταδικάζοντας τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την επιλογή του προπονητή. 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς συνελθόν εκτάκτως αποφασίζει: 

1) Να καταδικάσει απερίφραστα τον τρόπο με τον οποίο μερίδα μεμονωμένων οπαδών αντέδρασε την επομένη της επιλογής του νέου προπονητή, παραγνωρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνει ουσιαστικά μόνος του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης από την πλευρά της Διοίκησης.

2) Να εκφράσει την αμέριστη εμπιστοσύνη και ικανοποίησή του για τον υπεύθυνο τρόπο με τον οποίο η Διοίκηση του Απόλλωνα χειρίσθηκε το παραπάνω θέμα. 

Επειδή οι ώρες που περνά ο Απόλλων είναι κρίσιμες, οφείλουμε όλοι, σύνδεσμοι και λέσχες φιλάθλων, να σταθμίσουμε τις ευθύνες μας και να σταθούμε κοντά στην διοίκηση και ουσιαστικά πλάι στον Πρόεδρο, ώστε να μπορέσει να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε. Ακόμη, οι τυχόν ενδεχόμενες παραλείψεις της Διοίκησης κατά ουδένα τρόπο δίνουν το δικαίωμα προσβλητικής συμπεριφοράς απέναντι στον Πρόεδρο.

Αλάνθαστοι άλλωστε είναι μόνον αυτοί που δεν κάνουν τίποτα. Τέλος, επειδή η δημόσια αντιπαράθεση φίλων πάντοτε υπήρξε κακός σύμβουλος, δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε στο πλευρό του προέδρου του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ και τον καλούμε να παραμείνει ο ηγέτης που τόσο χρειάζεται ο ΑΠΟΛΛΩΝ στο βαθμό βεβαίως που οι όλες του υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Για το δ.σ., ο πρόεδρος Κώστας Βιόπουλος".

Δείτε το δελτίο τύπου στο τέλος του κειμένου...

Gallery