1 Αύγουστος 2018, 14:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Αύγουστος 2018, 13:27

Kiki challenge: Προειδοποίηση για τον επικίνδυνο viral χορό

Είναι η νέα επικίνδυνη μόδα που κυριαρχεί στα social media, γι’ αυτό και οι αστυνομικές Αρχές σε όλον τον κόσμο προειδοποιούν ότι έχουν ήδη καταγραφεί σοβαροί τραυματισμοί. Το Kiki challenge το ξεκίνησε ο κωμικός Shiggy και έχει ως πηγή έμπνευσης το τραγούδι «In My Feelings» του ράπερ Drake. Όσοι… τολμούν να ανταποκριθούν στην πρόκληση καλούνται να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου, να βγουν έξω και να χορέψουν. Κάποιοι ανοίγουν την πόρτα εν κινήσει, άλλοι χορεύουν παράλληλα με το κινούμενο όχημα. Τον επικίνδυνο χορό τραβάει σε βίντεο κάποιος συνεπιβάτης.

Προκειμένου να είναι «έγκυρη» η πρόκληση θα πρέπει να ανέβει στα social media.

Ορισμένα από τα βίντεο που ανέβηκαν δείχνουν χορευτές να καταλήγουν σε κολόνες, να σκοντάφτουν σε λακκούβες ή να πέφτουν έξω από το κινούμενο όχημα, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian. Ακόμα, υπάρχει βίντεο που δείχνει κάποιον να κλέβει την τσάντα γυναίκας που χορεύει και ένα άλλο που δείχνει ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε έναν χορευτή. Μια έφηβη από την Αϊόβα των ΗΠΑ νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το βίντεο του Shiggy έχει ήδη γίνει viral. Μεταξύ αυτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση είναι ο Γουίλ Σμιθ και η Κιάρα. Προειδοποιήσεις έχουν ήδη εκδοθεί από τις αστυνομικές Αρχές των ΗΠΑ, τις Ινδίας, της Ισπανίας, της Μαλαισίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.